0 532 577 64 48
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

Sistre Cilalama

16 Mayıs 2020

Ürün Açıklaması

Sistre cilalama, parke yüzeylerin sistre uygulaması ile temizlenmesi ile başlar. Parke üzerinde zamanla oluşan çizikler, çatlaklar, renk değişiklikleri, matlaşan cilalar, kirlenen parke yüzeyler sistre cilalama uygulaması ile eskisinden daha iyi bir durumu alarak parke yüzeylerin görünümü şekillenmiş olur.

Parke cilalama için teknik bilgi ve bu bilgilerin yanı sıra uygulama standartlarına uyacak malzemelerin kullanılması şarttır. Sistre cilalama, deneyimli ustalar tarafından yapıldığında kısa sürede biter. Ortalama bir dairenin sistre cilalama işi bir günde biter.

Sistre cilalama uygulama yapılacak alanın boş olması şarttır. İçinde eşya olan bir alan sistre cilalama yapılamaz. Sistre detaylı bir uygulama olduğu için ortamın bu uygulamaya hazır olması gerekmektedir. Örneğin ortamda inşaat artıkları var ise önceden bunların temizliğinin yapılması gerekmektedir.

Parke yüzeyler korumaya alınmadan üzerinde çalışma yapılmamalıdır. Korumaya alınmayan parke aralarına inşaat kalıntıları girebilir. Maalesef bu maddelerin parke arasından çıkarılması, temizlenmesi sistre ile mümkün olmaz.